Живот

Диета и Фитнес

Убавина и Мода

Астрологија

Низ времето

Мајка ми почина кога имав само 8 години. Пораснав без мајчина љубов која ми недостасуваше секој ден се повеќе и повеќе. Постојано се надевав дека таа љубов ќе ја добијам кога ќе се омажам… Иако сите зборуваат дека свекрвите се лошо, јас се...

Повеќе

Видео

Видео Убавина и мода

Најубава пролетна романтична фризура! Направете сами водопад плетенка (ВИДЕО)

Мал е бројот на фризури кои можете да ги носите во секоја прилика, без разлика колку години имате, а сепак да ви биде пофален па дури и од случајни минувачи вашиот...