Категорија - Диета и Фитнес

Диета и Фитнес

Најефикасен чај за ослабнување од само три состојки – резултати видливи после една недела

Три шолји од овој чај дневно помагаат за ослабнување, особено на критичните места, како што е стомакот, бутовите или задникот. Потребно е: Зелен чај Цимет...

Диета и Фитнес

Сакате да ослабнете? Саката да имате рамен стомак? Вода со краставица – здраво и брзо слабеење

Сакате да ослабнете, но не можете да замислите да вежбате и да држите диети. Брзите диети во секој случај не се здрави, но со помош на вода со краставици, на...

Диета и Фитнес

Сакате да ослабнете без да вежбате и да држите диета? Има шанса: Сок со кој губите 3 килограми за 5 дена

За многу луѓе вежбањето и држањето на строги диета е нешто невозможно, но сепак сакаат да изгледаат убаво. Не се откажувајте, постојат големи шанси за тоа. Со...