Категорија - Кујна

Кујна

Солени славски бомбички со компири

Зимските слави почнаа. А секоја домаќинка се прашува со што ново и вкусно да ги пречека гостите. Овие солени бомбички се идеални за секоја славса маса. Можете...

Кујна

Супер бомбици готови за 20 минути

Сакате нешто благо, вкусно, а брзо? Тогаш сте на вистинско место. Станува збор за супер бомбици, кои ќе ги спремите за помалку од половина час. Состојки: -350...