Категорија - Љубов и секс

Љубов и секс

Со партнерот имате многу ретко секс? Ова се 7-те причинители коишто ја убиваат страста во врската

Иако љубовта е најважната работа во врската, страста исто така игра многу важна улога во љубовната врска. Кога страста исчезнува, со текот на времето и љубовта...

Љубов и секс

Опуштете се и уживајте, а ние ви пренесуваме неколку совети од порно ѕвездите како да издржите подолго во креветот.

Во ера кога времето чини пари, педантните статистичари пресметале дека просечниот сексуален однос трае 11 минути. Без оглед дали сметате дека тоа е прекратко...

Љубов и секс

Не го губете своето време – ова се знаците кои откриваат дека веќе не постои љубов во вашата врска

Врските минуваат низ различни фази и многу нормално е секој меѓучовечки однос да мине низ криза. Во тие моменти, потребно е да се вложи напор за да се поправат...

Љубов и секс

Писмо до мојот поранешен дечко: Зарем не рече дека ти повеќе не си тој за мене, дека е подобро некој друг да ме земе?

Што би сакал сега, мој (поранешен) најсакан? Од каде тој неспокој во гласот, тоа тресење на брадата? Што е тоа што сега ти игра во окото? Од каде тие зборови...

Љубов и секс

Оваа поза бара дополнителна машка нега, но гарантира женски врв: Дами пробајте и уживајте

Секс поза позната “снежен ангел” претставува вистински предизвик во кревет. Таа е многу интимна, дива, ероткса и малку повеќе труд во изведување. Доколку ви...