Категорија - Миленици

Миленици

Човекот и кучето се најдобри пријатели – научниците тврдат дека тие се поврзуваат преку контакт со очи исто како тоа што го прават мајка и бебе

Човекот и кучињата се најдобри пријатели, а и бројни истражувања го докажуваат тоа. Според тоа научниците тврдат дека човекот и кучињата се поврзуваат преку...