Категорија - Низ времето

Низ времето

Исповед: Мојата сопруга е бремена 5 месец, а јас се вљубив во првата соседка – сега и таа е бремена

Мојата сопруга е бремена веќе 5 месец, а јав во меѓувреме се вљубив во првата соседка. Соседката е ќерка на мојот школски другар и долгогишен пријател, која...

Низ времето

Исповед: Иако сум седми месец бремена со близнаци, добивам секојдневно ќотек и малтретирање од сопругот

Сопругот ме тепа иако сум седми месец бремена. Носам близнаци, после шест години обид за забременување. Толку многу бев среќна кога дознав, среќна сум и сега...

Низ времето

Чудо после посета на Острог: По седум спонтани абортуси, разочарувања и многу солзи, ова семејство денеска има полни раце среќа

-Се будев и си легнував со солзи… Плачев по цели денови. Тага и само тага. И она што беше убаво околу мене го гледав црно. Десет години во брак, а секој...

Низ времето

Исповед на женкар кој никогаш не бил во врска подолга од 3 месеци: Има шест деца со шест различни жени

Овој женкар има 35 години и шест деца со шест различни жени. Никогаш во врска не бил подолго од три месеци, девојките ги менувал како чорапи, а сега е го...

Низ времето

Докторка од породилиште: Се видов досега, но ова беше врв – колку навистина ти е потребно за да бидеш среќен

Приказна на оваа докторка од породилиште е толку дирлива, поради која ќе ви потечат солзи… Влегувам во породилиштето… На породилната маса, има...