Категорија - Видео

Видео Животен стил

Мали тајни за добра фотографија – со помош на неколку трикови секогаш ќе излезете убаво

Некои повеќе, а некои помалку се фотогенични. Кога не излегуваме убаво на фотографиите, најчето велиме “не ме сака апаратот”. Со помош на овие неколку мали, а...

Видео Кујна

Лиснати овошни ѕвездички (видео)

Згответе нешто вкусно. Нека домот замириса на нешто убаво и домашно. Израдувајте ги своите блиски со нешто ново и неодоливо, а овој пат нека бидат овие лиснати...

Видео Живот

Фарбање на јајца со салфетки, но на поинаков начин: Природно и прекрасно, потребни ви се само две работи

Велигден полека се доближува, како и времето за одлука со која техника да ги фарбате јајцата оваа година за да ви бидат убави и шарени. За да ви олесниме...