Категорија - Живот

Живот

Мама и тато се секогаш тука, горди сме на тебе – 10 реченици кои секојдневно треба да им ги кажуваме на децата

Како родители, поставени сме пред голем предизвик и имаме милион обврски кои мораме да ги завршиме. Но, грижата за нашите деца е најважна. Љубовта која им ја...

Живот

Не е лесно да си леворак – еве што ги прави левораките за да бидат посебни и да се разликуваат од другите

Не е лесно да си леворак. Постојано те гледаат чудно додека пишуваш, а да не зборуваме за тоа колку ни е тешко да се справуваме со ножици и останати чуда кои...

Живот

Таинствени, убедливи, љубоморни… полни со квалитети – еве по што се разликуваат од другите, луѓето родени во октомври

Луѓето родени во октомври имаат свои квалитети и карактеристики, кои донекаде се преклопуваат со знакот на Вагата или на Шкорпија, но не сосема. Овие личности...

Живот

Внимавајте кој ви влегува дома: Одличен трик како да откриете дали оние кои ви доаѓаат ви носат негативна енергија

Секој од нас има своја енергија која се задржува на места каде што одиме или пак на предметите кои ги користиме. Во нашите домови се собираат различни енергии...