Таг - Дом

Живот

Внимавајте кој ви влегува дома: Одличен трик како да откриете дали оние кои ви доаѓаат ви носат негативна енергија

Секој од нас има своја енергија која се задржува на места каде што одиме или пак на предметите кои ги користиме. Во нашите домови се собираат различни енергии...

Низ времето

Татјана е родена болна и мајка и веднаш ја оставила во дом, се среќаваат 20 години подоцна – еве што се случува

Немаат сите луѓе ист стар на животот. Некои се родени со сребрена лажичка во устата, а сепак не го искористува својот потенцијал, а некој уште од самиот...

Животен стил

Привлекува пари во домот: Наполнете шише со овие две работи и ставете го во ходник – ќе забележите промени

За да привлекувате позитивни работи во својот живот потребно е да имате позитивна мисла. Позитивната мисла води кон позитивни резултати. Ако често сте...