Таг - жени

Низ времето

Исповед на женкар кој никогаш не бил во врска подолга од 3 месеци: Има шест деца со шест различни жени

Овој женкар има 35 години и шест деца со шест различни жени. Никогаш во врска не бил подолго од три месеци, девојките ги менувал како чорапи, а сега е го...

Љубов и секс

Сакајќи се да е како што треба и да го освојат срцето, жените најчесто прават 3 грешки – внимавајте, мажите не го сакаат тоа

Сакајќи се да излезе како што треба, жените несвесно знаат да прават грешки при освојување на машкото срце. Дури и најатрактивните жени може да направат некоја...

Љубов и секс

Мажите сакаат насмеани жени!

Веќе ни е добро познато дека после одредена вредност, физичкиот изглед игра улога, но има и други работи кои ја прават жената привлечна за мажот. За тој да се...