Таг - лек

Здравје

Мајчиното млеко како лек за рак

Научници во Шведска открија дека мајчиното млеко содржи состојка која ги убива клетките со рак. До откритието научниците дошле случајно. Во текот на еден...

Здравје

Магичниот ѓумбир лек за многу болести: Спречува појава на рак, го лечи артритисот, го намалува холестеролот и шеќерот

Главна состојка е ѓумбирот кој е добар за циркулација, за намалување на болките во зглобовите и коските, ги спречува настинките, ја лечи кашлицата и најбитно...

Здравје

Кажете им збогум на бронхитисот, астмата и упорната кашлица само со помош на еден едноставен лек

Кашлицата, бронхитисот и астмата се многу повеќе присутни овој период од годината. Но, со помош на овој традиционален лек ќе им кажете збогум. Консумирајте по...

Здравје

Ѓумбирот спремен на овој начин го спречува ракот, го лечи артритисот, го мамалува холестеролот и шеќерот

Главна состојка е ѓумбирот кој е добар за циркулација, за намалување на болките во зглобовите и коските, ги спречува настинките, ја лечи кашлицата и најбитно...