Таг - мажи

Убавина и мода

Момците со искрено мислење за вештачките нокти, веѓи и трепки – Каде со тие канџи на рацете?

Не е тајна дека жените во последно време сè повеќе подлегнуваат на најновите трендови за убавина по вештачки пат. Секој кој барем еднаш направил надградба на...

Љубов и секс

Секс-тајни на мажите

Мажите имаат многу тајни, исто како и ние. Ова се само дел од нивните тајни за кои тој не сака да дознаете. 1.Тој гледа порно – можеби и премногу Еден од пет...

Љубов и секс

Мажите сакаат насмеани жени!

Веќе ни е добро познато дека после одредена вредност, физичкиот изглед игра улога, но има и други работи кои ја прават жената привлечна за мажот. За тој да се...