Таг - мода

Убавина и мода

НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ ДА ВИ СЕ СМЕАТ: Овие 10 правила за облекување мора да ги знаете во секое време

Постојат најосновни правила кои ќе ви помогнат за совршен изглед во секое време. 1.Средното копче на палтото секогаш треба да биде затворено. За горното зависи...