Таг - бебе

Видео Живот

Снимка од ултразвук – лекција за сите идни мајки: Како реагира бебето кога трудницата пуши цигари (ВИДЕО)

Снимки со прегледи од ултразвук на кои се гледа како изгледа бебето во стомакот кога мајката пуши цигари, потресоа илјадници луѓе ширум светот…...

Низ времето

Новороденче си ја прегрнува и бакнува својата мајка – безброј емоции, видео на кое никој не останува рамнодушен

Оваа видео навистина ги топи срцата. Трае една минута и веруваме дека не постои личност која нема да се разнежни кога ќе го гледа. Оваа мајка на светот донесе...

Низ времето

Оглас каде родителите бараат дадилка која ќе го чува бебето во текот на ноќта за родителите да можат да спијат

На една од страниците за огласи се појави несекојдневен оглас за кој многу се зборува. Во огласот се бара дадилка која во текот на ноќите ќе треба да го чува...

Низ времето

Породилно искуство на една мајка: Сите бебиња беа со своите мајки, само мојата Милица беше во инкубатор

Пред две годони ја родив мојата Милица, пред термин. Јас и мојот сопруг цела година пробувавме да добиеме две цртички на тестот и конечно и тоа се случи. Бев...