Таг - диета

Диета и Фитнес

Сакате да ослабнете без да вежбате и да држите диета? Има шанса: Сок со кој губите 3 килограми за 5 дена

За многу луѓе вежбањето и држањето на строги диета е нешто невозможно, но сепак сакаат да изгледаат убаво. Не се откажувајте, постојат големи шанси за тоа. Со...

Диета и Фитнес

Диета со домати – ќе ви помогне да ослабнете многу брзо без да нанесе штета на здравствената состојба

Диетата со домати ќе ви помогне да ослабнете многу брзо без да нанесе штета на здравствената состојба. Доматите се препорачуваат од лекарите како превенција од...