Таг - исповед

Низ времето

Исповед: Мојата сопруга е бремена 5 месец, а јас се вљубив во првата соседка – сега и таа е бремена

Мојата сопруга е бремена веќе 5 месец, а јав во меѓувреме се вљубив во првата соседка. Соседката е ќерка на мојот школски другар и долгогишен пријател, која...

Низ времето

Исповед: Иако сум седми месец бремена со близнаци, добивам секојдневно ќотек и малтретирање од сопругот

Сопругот ме тепа иако сум седми месец бремена. Носам близнаци, после шест години обид за забременување. Толку многу бев среќна кога дознав, среќна сум и сега...

Низ времето

Исповед на женкар кој никогаш не бил во врска подолга од 3 месеци: Има шест деца со шест различни жени

Овој женкар има 35 години и шест деца со шест различни жени. Никогаш во врска не бил подолго од три месеци, девојките ги менувал како чорапи, а сега е го...

Љубов и секс

Исповед: Имам секс со поранешниот сопруг и нема да престанам: Така сакам да му се осветам и да ја уништам новата девојка

Млади добиле деца, а тогаш сопругот ја оставил за уште помлада девојка. Меѓутоа, таа не се откажува од одлуката да ја уништи неговата нова девојка, а начинот...

Низ времето

Не ми треба партнер, сакам секс

Срамежливоста во Белград не поминува баш најдобро. Кога си повлечена не доаѓаш до израз во толпата. Прашањето кое се наметнува, а подоцна и веќе станува товар...

Низ времето

Исповед: Јас ја оставив сопругата за друга жена – подоцна кога ја видов дека е среќна срцето ме болеше

Додека бев во брак, имав и љубовница. Сопугата дозна за тоа, но сакаше да останеме заедно, под услов јас да се смирам. Но, јас не ни размислував ја избркав од...