Таг - мајка

Низ времето

Болно е кога ја гледаш мајка си да плаче – татко ми, никогаш не беше вистински татко, се што ќе заработеше, ќе испиеше, постојано не срамеше

Многу деца се соочуваат и се жртви на родители кои се одлучваат семејството да го сменат за алкохолот. Такава е и судбината на Ивица, кој сега е возрасен и има...