Таг - неверство

Низ времето

Исповед: Мојата сопруга е бремена 5 месец, а јас се вљубив во првата соседка – сега и таа е бремена

Мојата сопруга е бремена веќе 5 месец, а јав во меѓувреме се вљубив во првата соседка. Соседката е ќерка на мојот школски другар и долгогишен пријател, која...

Низ времето

Го открила своето искуство кое засекогаш и го сменило животот – Го изневерував маж ми и не се каам!

Бројни Британци и Британки се залудени по онлајн сервисот кој им служи на мажите и жените во брак да си најдат соодветен партнер и во животот да си овозможат...

Низ времето

Исповед: Тоа што ја изневерува сопругата не е мој проблем, туку нејзин, јас не сум неверна, јас сум слободна…

Имам потреба да им се обратам на сите кои ме озборуваат зад грб и зборуваат дека сум јадна, дека сум среќна со мажот кој самата го избрав. Вистина е дека тој е...