Таг - приказна

Низ времето

Докторка од породилиште: Се видов досега, но ова беше врв – колку навистина ти е потребно за да бидеш среќен

Приказна на оваа докторка од породилиште е толку дирлива, поради која ќе ви потечат солзи… Влегувам во породилиштето… На породилната маса, има...

Низ времето

Приказна која се шири по социјалните мрежи: Девојка (17) се вљубила во својот тетин (49), чекаат да стане полнолетна па да се венчаат

Германката Џозефин П. и нејзиниот тетин Герит Х. веќе 3 години се борат за својата љубов. Џозефин имала само 14 години кога таа и Герит побегнале. Во камп...

Низ времето

Искрено и емотивно нешто, што мора да се прочита: Љубовна приказна како од филм – се оженил со првата симпатија

По оваа љубовна приказна уште не е снимен филм, но ги има сите елементи на филмска љубов. Кевин Џејмс Волш ја објави неговата приказна на Quora како одговор на...