Таг - рак

Астрологија

Ракот е еден од најспецифичните хороскопски знаци – еве по што најмногу се разликува од другите

Ракови се дефинитивно еден од најспецифичните хороскопски знаци, не само затоа што се големи емотивци, туку и поради тоа кога еднаш ќе влезе под својата...

Здравје

Мајчиното млеко како лек за рак

Научници во Шведска открија дека мајчиното млеко содржи состојка која ги убива клетките со рак. До откритието научниците дошле случајно. Во текот на еден...

Здравје

Сок кој се препорачува за луѓето кои се борат со ракот – го зајакнува имунитетот и ја подобрува крвната слика

Веќе со децении овој сок се препорачува на луѓето кои се борат со ракот, бидејќи тој ја враќа енергијата, го зајакнува имунитетот и ја подобрува крвната слика...