Таг - сопруг

Низ времето

Исповед: Иако сум седми месец бремена со близнаци, добивам секојдневно ќотек и малтретирање од сопругот

Сопругот ме тепа иако сум седми месец бремена. Носам близнаци, после шест години обид за забременување. Толку многу бев среќна кога дознав, среќна сум и сега...

Љубов и секс

Исповед: Имам секс со поранешниот сопруг и нема да престанам: Така сакам да му се осветам и да ја уништам новата девојка

Млади добиле деца, а тогаш сопругот ја оставил за уште помлада девојка. Меѓутоа, таа не се откажува од одлуката да ја уништи неговата нова девојка, а начинот...

Низ времето

Приказна која мора да се прочита: Сопругот се вратил од работа – дома се расфрлано, децата валкани, садоперот полн со садови…

Ова е неверојатна приказна во која ќе се пронајде секоја жена. Но, и мажите мораат да ја прочитаат. Мажот се вратил од работа и ги пронашол своите три деца во...