Таг - zivot

Животен стил

Фотографии кои ќе ве насмеат до солзи: Како раѓањето на детето го менува вашиот живот (фото)

Со доаѓањето на децата родителите се соочуваат со низа промени. Секако најтешка работа е помирувањето со фактот дека веќе нема да имаат време за себе како...

Низ времето

Го открила своето искуство кое засекогаш и го сменило животот – Го изневерував маж ми и не се каам!

Бројни Британци и Британки се залудени по онлајн сервисот кој им служи на мажите и жените во брак да си најдат соодветен партнер и во животот да си овозможат...

Животен стил

Кога ќе ги исфрлите од домот, ќе влезете во нов живот: 3 работи кои привлекуваат малер и несреќа

Секојдневно со себе носиме непотребен животен товар и бројни лоши навики поради кои често се чувствуваме празни, несреќни и неисполнети. За да ја задржиме...